+382 67 483 518 info@refreshmedia.me

Naše usluge

Google oglašavanje

KREACIJA / OPTIMIZACIJA / IZVJEŠTAVANJE

Kroz svoj AdWords servis, Google Vam omogućava efikasno oglašavanje biznisa, proizvoda i usluga preko Search i Display mreže. Ovaj najpopularniji pretraživač na svijetu, osim plaćenog pozicioniranja na vrhu pretraga po ključnim riječima, pruža i opciju plasiranja banera ili video reklama na svim veb sajtovima i aplikacijama koji imaju saradnju sa Google-om.

Ono što je specifično kod ovakvog tipa oglašavanja je da, osim što Vam pomaže da se istaknete i oglasite najvažnije informacije, to čini baš u trenutku kada potencijalni klijenti pretražuju ono što Vi nudite. Google Adwords takođe omogućava i precizno targetiranje po interesovanjima, lokaciji i demografskim podacima, plaćanje po kliku, tj. samo kada neko klikne na Vaš oglas, kao i detaljnu statistiku i izvještavanje..

Prednosti

Oglašavanja na google-u

Širenje svijesti o brendu

Kroz Display kampanje Vaši baneri se mogu prikazivati pripadnicima Vaše ciljne grupe dok surfuju internetom, ili koriste omiljenu aplikaciju. Pored toga, plaćeni Search oglasi na Google-u ne ističu se samo pozicijom koja je iznad organskih (neplaćenih) rezultata, već i time što u sebi sadrže različite dodatke, koji korisnicima omogućavaju da se lakše povežu sa Vama.

Mjerljivost

Prednosti digitalnog marketinga najbolje se mogu vidjeti kroz AdWords platformu. Ovaj sistem je integrisan sa Google analitikom Vašeg veb sajta, pa omogućava sa pratite uticaj kampanje i tačno vidite šta dobijate za uloženi novac. Izvještavanje Vam pruža detaljne i pregledne statističke podatke o onima koji su vidjeli i/ili kliknuli na Vaš oglas.

Potpuna kontrola

Kroz Google oglašavanje sami birate svoj budžet i maksimalan iznos koji ste voljni da platite za svaki klik. Oglase možete promijeniti, pauzirati ili zaustaviti u bilo kom trenutku, zavisno od toga kakvi su im rezultati. Na taj način, Google pruža sveobuhvatne mogućnosti optimizacije i pojačavanja efikasnosti Vaših kampanja.

Ukoliko želite da se Vaša poruka plasira velikom broju ljudi iz Vaše ciljne grupe, na Google pretraživaču, kao i svim relevatnim portalima, aplikacijama i YouTube kanalima koje posjećuju, tu smo da Vam pomognemo kroz:

Osmišljavanje kampanja

Copywriting

Dizajn grafičkih rješenja

Praćenje i optimizacija kampanja

i

Detaljno izvještavanje

Kontakt

Zainteresovani ste za neku od naših usluga? Kontaktirajte nas!