+382 67 483 518 info@refreshmedia.me

Naše usluge

Lift Oglasi

Lift oglasi

Oglašavanje u liftovima jedan je od najboljih načina da prezentujete vaš proizvod ili uslugu i vrlo brzo dođete do novih klijenata. U momentima vožnje liftom, tj. čekanja da isti stigne na određeni sprat, stanari instiktivno traže izvor informacija i svojevoljno konzumiraju reklamu.

Blizu i lično

Reklamne panoe postavljamo na mjesto gdje ih je nemoguće previdjeti ili ignorisati. Za razliku od tradicionalnog oglašavanja gdje konzument može da promijeni kanal na TV-u.

Zarobljenost publike

Tokom vožnje liftom imate potpunu pažnju putnika, bez ikakvog ometanja. Kao rezultat toga poruka ostaje zapamćena mnogo duži vremenski period.

Niska cijena

Ovaj vid oglašavanja idealan je za one koji nude proizvode ili usluge stanarima, jer dobijaju veliku i zagarantovanu izloženost, uz pamćenje poruka od strane konzumenata, po odličnoj cijeni.

Manje konkurencije

Vaša reklama dijeli prostor sa malim brojem oglašivača, za razliku od mnogih drugih medija.

DIMENZIJA VAŠE
REKLAME
CIJENA MJESEČNOG
OGLAŠAVANJA
10x10cm
50€
10x20cm90€
20x20cm160€
20x30cm240€
30x30cm390€
30x40cm520€
50x30cm690€

* Navedena cijena uključuje izradu idejnog rješenja, štampu reklamnog materijala, postavku reklamnog materijala, monitoring zakupljenih lokacija i foto izvještaj sa terena. U trenutnoj ponudi imamo 50 ulaza, a vremenski period oglašavanja za date cijene je MJESEC dana. Cijene su bez PDV-a.

Stanari koji koriste lift, u prosjeku se 4 puta u toku dana nađu u neposrednoj blizini Vaše reklame.

Oglašavanje u liftovima odlično je prihvaćeno od strane potrošača koji se, zbog visoke vremenske i voljne koncentracije izloženoj reklami, duže sjećaju poruka koje su vidjeli u liftu.

Stoga se oglašavanje u liftovima nameće kao odličan izbor mjesta za Vašu reklamu, prvenstveno zbog samog okruženja u kojem se poruka percipira.

Kontakt

Zainteresovani ste za neku od naših usluga? Kontaktirajte nas!