+382 67 483 518 info@refreshmedia.me

O Nama

Refresh media

Refresh media je mlada kreativna agencija, posvećena efektnim i isplativim marketinškim kanalima. Pomažemo brendovima i kompanijama da pronađu i iskoriste svoj marketinški prostor i na taj način unaprijede svoje poslovanje

All in One Agencija

Pružamo pakete usluga za cjelokupni nastup na internetu, počevši od strateškog planiranja do realizacije internet kampanja, digitalnog PR-a, kao i drugih vidova oglašavanja, dizajna i kreiranja vizuelnih i tekstualnih marketinških sadržaja.

Kroz znanja i iskustva stečena u radu sa mnogobrojnim klijentima iz Crne Gore i inostranstva, ali i kroz različite obuke, naš tim klijentima nudi savremen, kvalitetan i pristupačan sistem reklamiranja. Cilj nam je da Vam pružimo inovativnu uslugu sveobuhvatnih, integrisanih marketing komunikacija, te da na taj način unaprijedimo Vaše poslovanje.

Kombinujemo metode agencija i freelancera, tako što zadatke izvršavamo profesionalno i na vrijeme, a svakom projektu i svakom klijentu se posvećujemo ponaosob, vrlo detaljno i pažljivo. Razmišljamo kao prirodni produžetak Vašeg tima, s misijom zasnivanja partnerskog odnosa I izgradnje obostranog povjerenja.

Kontakt

Zainteresovani ste za neku od naših usluga? Kontaktirajte nas!